18 Mart 2008 Salı

BAKLA

Özel bir tarifi yok ayıklanıp,yıkandıktan sonra bir tencerede küp küp yağın içine atılan soğanla birleştirildi.Tabi salçada koyuldu, tuzu, suyu ile birlikte pişirildi.

6 yorum:

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Ben küçükken bunları çiğ çiğ yerdim. Şimdi de yerim herhalde ama memlekette bakla yok veya ben göremiyorum.

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Canım ellerine sağlık harika olmuş bakla

mevlid kandilin mübarek olsun
kurtuluşumuza vesile olsun inş.
sevgiyle kal

NESRIN dedi ki...

Uff valla kokusu sanki burnuma geldi.Ah anacigim yapardi missler gibi.Bende burda yaptim birkac kere ama onun yaptiklari kadar lezzetli olmadi.Ellerine saglik.
Kandilin mubarek olsun.Duada unutulmamak dilegiyle.Sevgilerimle.

serapin mutfaginda pisenler dedi ki...

Kandilin mübarek olsun,bu gecenin hürmetine dualarin kabul olsun.Dualarina beni de kat.

Selam ve dua ile...

hdidem95 dedi ki...

Kandilin mübarek olsun,bu gecenin hürmetine dualarin kabul olsun.sevgiler

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Canım,
Mübarek Mevlid kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.

Baharın müjdecisi bakla yemeğin ve fellah köften nefis görünüyor,ellerine sağlık.